Sunday, February 22, 2009

hobi baruku

Posted by Ija at 2:56 AM
hehe..aku ade hobi baru nampaknya..setelah ikan lawa aku beli mati keduanya ..pe pasal tak tau lah kan tb2 aje mati satu ..lama gak yg satu ni mati aku tak sedar bila dia mati tau2 aje adek aku tegog cm ni `oit kak ikan kau dah mati nampak tu pale dia`kau pe lagi ar tak caya..g tengok dekat btl dah mati uhuhu....pastu aku terpikir nak letak pe kan...pikir2 aku punya bajet kecik aje..aku dapat duit dr keja abg aku ar..tiap2 bulan tlg dia ..dapat lah rm50.00...jadik dengan modal tu aku g kedai beli2 brg yg patutkan...ni aku senariakan berapa ye..


  • akurium-rm15.00
  • ikan 2-rm 9.00
  • moto oksigen rm 10.00
  • pasir ikan -rm 5.00
  • makan ikan yg baik punya-rm 12.00

semua sekali rm 51.00 ..terlebey bajet seringgt...hehe..selamat ade seringgit dlm beg duit... sok aku masuk kan pic ikan ye...

hr ni 22.2.09 aku pau bapak aku beli kan lampu ija ..maklum lah bajet tak de kan ..bodek punya bodek dapat lah lampu utk ikan aku tu

  • lampu ikan-rm 38.00 tapi dapat tawar jadik rm36.00

aku ingat masa beli lampu nak beli pokok hidup tak ade yg sesuai utk ikan aku tu..jadik hr rabu br aku beli..tak sabar lah nak cantik kan akurium aku tu..hhee

2 comments:

Egoist said...

Alahai wak.. sedihnya kita dgr awak berbudget sampai nak bela ikan...!! Kalau gituk, bela semut sudah lah.. free wak..!!

QaiYuM.NeT said...

Hye. Saya Dah Reply Question Awak Kat Blog Saya. Jemputlah Tengok. Harap Dapat Membantu.

http://qaiyum.net

Post a Comment

Jom Chat

Large Ads

 

★~RainBow LanD~☆ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review