Wednesday, April 29, 2015

Bread

Posted by Ija at 10:00 AM 0 comments

Siapa suka dan rajin buat bread boleh cuba cara ini
sempoi kan dan mungkin juga nampak senang untuk di buat
lepas tu dalam tu letak chocolate mesti sedap kan
 

Thursday, April 23, 2015

Bekas Lilin

Posted by Ija at 8:30 AM 0 comments

Cantik kan raya buat macam gini pun lawa juga
lagi seronok kalau nyalakan lilin ada bau wangi
bau wangi yang boleh dikatakan kegemaran
nanti nak cuba buat lah mana tau menjadi
 

Monday, April 20, 2015

Kerusi Meja

Posted by Ija at 9:30 AM 0 comments

Zaman sekarang tengah femes mengunakan pallet untuk di jadikan
sebagai kerusi meja tapi nak kena jaga betul-betul
kalau kayu kembang kena air dah tak lawa
cantik kan
 

Wednesday, April 15, 2015

Tiles

Posted by Ija at 11:00 AM 0 comments

Kalau ada duit syiling yang tak boleh di pakai boleh buat begini
tapi macam tak elok pula kalau kita pijak duit kan
mungkin boleh guna material lain selain syiling
sempoi juga buat seperti ini

Monday, April 6, 2015

Family Charging

Posted by Ija at 10:30 AM 0 comments

Cantikan satu tempat untuk charger iphone and ipad
kalau buat begini pon cantik juga tidak ada lagi 
berselerak bila charger
 

Friday, April 3, 2015

Purple Color

Posted by Ija at 4:57 PM 0 comments

 

April

Posted by Ija at 4:45 PM 0 comments

 

Saturday, March 28, 2015

Comelnya

Posted by Ija at 7:33 PM 0 comments
 

Alololololo comelnya terasa macam nak bela saja
kat mana boleh beli teringin nak bela seekor 
 

Saturday, March 14, 2015

Hai-Hai March

Posted by Ija at 11:05 PM 0 comments
Helloww marchhhhhh
sekejap je masuk bulan baru kan
nanti saya akan update lagi
bye


Monday, February 16, 2015

Menghilang Lagi

Posted by Ija at 10:30 AM 0 comments
Sekali lagi saya menghilang
dah masuk tahun baru bulan ke-2 baru sempat update
busy yang melampau-lampau membuatkan saya tiada
masa untuk update 

Nanti saya dapat idea baru untuk diy saya share lagi ya
tunggu....

 

Saturday, February 14, 2015

Eyeliner Shapes

Posted by Ija at 8:36 PM 0 comments
 


Yang mana selalu anda buat jika memakai eyeliner
saya sekadar normal eyeliner tidak terlalu tebal
janji puas di mata saya sudah cukup
 

Jom Chat

Large Ads

 

★~RainBow LanD~☆ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review