Saturday, December 5, 2009

Rahsia perempuan,lelaki mesti baca!!!

Posted by Ija at 5:36 PM
"Perempuan suka :

- lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym

- pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc.

- bijak pandai – CPGA mesti sentiasa atas 3.5

- ada kerja – dining hall, hotel, library etc.

- ada kereta – especially sports car tak kisah la tahun bila

- pandai jamming – guitar, bass, drum, keyboard etc

.- pandai buat lawak expecially dpn pompuan

- pandai programming – bleh buat website lawa2

- walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah


- berambut pendek dan kemas- tak terlalu clean shaved

– tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot

- wangi – pandai pilih perfume

- hadiahkan bunga – even sekuntum rose je

- selalu hadiahkan teddy bear – kalo kecik bagi banyak2, kalo besar satu je


- ingat birthday awek – tak lupa bagi hadiah best2


- pandai amik ati mak and abah awek

- sanggup teman awek shopping – biarpon berjam-jam

- bleh bagi pendapat bila awek Tanya “awak, tudung wardina ni sesuai tak dgn saye?”


- bila cakap dlm phone, let women do the talking – lepas tu kasi komen



Perempuan tak suka :


- lelaki yang lemah – kurus, tak workout

- tak terer bersukan – petang2 tak kuar main, dok umah je

- study asyik kantoi – dok struggle nak kekalkan CGPA atas 2.0

- malas cari kerja – harap duit sholar je

- takde keta – pegi memane tumpang keta orang atau naik bas


- tak minat muzik langsung – tak leh sembang pasal rock bands

- takde sense of humor – org buat lawak die blur je

- takde life – tak gi jenjalan memane and tak tau tempat sekeliling

- tak celik IT – buat website guna frontpage pon kantoi

- asyik enjoy siang malam – tak ingat mati

- rambut serabai – panjang dan tak terurus


- kuat sangat isap rokok – sekali-sekala takpe la kot

- badan berbau – malas mandi

- tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga

- jarang hadiahkan teddy bear -

- wish happy birthday seminggu lewat – kuat lupa

- dah bertahun couple – tak pernah jumpa parents awek

- bagi alasan bila diajak pegi shopping

- asyik jawab “tak kisah” bila orang tanya pendapat dia

- bila borak on the phone, die pulak yg pot-pet lebey2

0 comments:

Post a Comment

Jom Chat

Large Ads

 

★~RainBow LanD~☆ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review