Friday, April 24, 2009

pic masa kat library

Posted by Ija at 4:19 PM

ni lah barang2 yg aku punya time stduy

hr ni keja byk lor jadik kena stay aje kat kolej dr pagi sampai petang

pagi kelas mr nair...kul 1 jumpa miss fad bab hr rabu aku tak dtg kelas jadik hr ni aku g belajar lah balik..pastu g sc g mkn pastu cr buka...bukan lain cr tak jumpa si adk nak beli buku kamus jepun pikir2 punya pikir beli lah satu kamus jepun..balik pastu g jumpa cik mai kat library mintak dia ajar pe yg patuit..sambil2 tu lah meroyan lagi hehe






0 comments:

Post a Comment

Jom Chat

Large Ads

 

★~RainBow LanD~☆ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review